Anlita Jessica

Behöver du en konstnär, copywriter, skribent, illustratör eller allmän kreatör? Vad roligt, då får du hemskt gärna anlita mig – Jessica Johansson – som är kreatören bakom allt här i shopen.

Jag frilansar som copywriter, skribent och konstnär och är bosatt i Stockholm.

Jag är även med och driver konstnärskollektivet Femart. En gång i tiden skrev jag en roman, Thrillerliv, som gavs ut på förlag 2013. Jag har publicerats i Galago några gånger och är en del av Dotterbolaget Sthlm, ett nätverk för serieskapare.

Jag skriver redaktionell text, helst om kultur (har en fil. kand i litteraturvetenskap men älskar nästan all kultur) men även alla möjliga andra ämnen – reportage, intervjuer, krönikor, kundtidningar och annat. Jag undervisar i redaktionell text, copywriting och kreativt skrivande på t ex Forsbergs skola och är lärare för deras distanskurser i copywriting (så vill du gå en sån rekommenderar jag just de kurserna). Jag skapar content också – innehåll till blogg, strategier och inlägg till sociala kanaler m.m.

Det går förstås att anlita mig för illustrationsuppdrag. Jag ritar allt för hand och scannar det sedan.

Mer om mig

Jag älskar färgglada saker, hiphop, kent, text, sociala medier, konst och litteratur. Köp mina prints, originalteckningar, tygkassar och sånt här i shopen. Då blir jag glad.

Säg till om du vill ha arbetsprover. Mejla mig på jessicajohansson85@gmail.com vettja!