Skillnaden mellan originalkonst och prints

Det är inte lätt att hålla reda på allt hela tiden – därför tänkte jag påminna om skillnaden mellan prints och original, ifall någon känner sig osäker.

Ett konstprint är ett tryck som jag beställer på tryckeri – en kopia, om du så vill. Det finns flera av den och därför blir priset lägre. En originalteckning, däremot, är (i mitt fall åtminstone) helt handritad. Köper du en originalteckning så köper du helt enkelt det exemplar som jag har ritat.

Jag väljer att göra prints av ett väldigt litet urval av mina motiv. Med andra ord finns de flesta av mina motiv bara i original. Alla mina originalteckningar är till salu. Så om du ser ett motiv du gillar i mitt flöde på instagram, t ex, och inte hittar det som print så är det garanterat möjligt att köpa i original. Om det inte redan hunnit bli sålt, alltså. Även om du inte hittar det i webbshopen. Jag har så många originalteckningar så det blir omöjligt att tillhandahålla alla i webbshopen. :) 

Hoppas att det här kunde reda ut ett och annat. Hör av dig om du har frågor eller funderingar, via dm på instagram eller genom att mejla jessicajohansson85@gmail.com